Heos by Denon

Electro World Van Hattum is al vele jaren specialist op audio gebied. Niet gek dat wij officieel Heos by Denon reseller zijn geworden!

Het Heos by Denon audiosysteem staat volledig in het teken van draadloze streaming van muziek voor alle kamers in huis. Denon brengt hiervoor een viertal speakers op de markt en maakt het assortiment compleet met de Link en Amp, twee apparaten waarmee bestaande audiosystemen en componenten gekoppeld kunnen worden. Ook zijn er aanvullende accessoires, zoals HEOS Homecinema en HEOS 1 GoPack.

De speakers worden met het thuisnetwerk (WiFi) verbonden waardoor de muziek draadloos vanaf nagenoeg elke bron weergegeven worden. Middels de HEOS-app voor Android en IOS kunnen de speakers bediend worden. Door nieuwe technologien is het mogelijk om de muziek synchroom over alle speakers en gekoppelde componenten te laten verlopen. Daarnaast heeft Denon de krachten gebundeld met Waves Audio, een ontwikkelaar van professionele audio-plugins als Digital Signal Processing (DSP). HEOS maakt gebruik van het geïntegreerde MaxxAudio van Waves, een suite voor geluidsoptimalisatie.

Bezoek onze winkel en ervaar het zelf!

Bekijk de video en ontdek Heos by Denon

De HEOS 7

Heos en Spotify