Installateur voor uw verbouw, nieuwbouw & bedrijven

Heeft u nieuwbouw of verbouw plannen? Wij helpen u graag. Of het gaat om groot of klein, wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij de aanleg van elke elektrotechnische installatie. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk installaties waar aan elk detail wordt gedacht, geen standaard installatie maar een installatie die past bij uw wensen en ideeën, het is immers uw woning of pand waar het om gaat. Het maken van verlichtingsplannen, duurzame oplossingen en slimme systemen kunnen wij voor u in kaart brengen, offreren en installeren. Middels onze Electro World winkel zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste apparatuur zodat wij daar tijdens de bouw al rekening mee kunnen houden!

Installatietechniek

Wij adviseren, realiseren en beheren installatietechniek in elektriciteit, licht, beeld, geluid en huishoudelijke apparatuur. U wilt er storingsvrij over kunnen beschikken, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De professionals van Elektrotechniek van Hattum garanderen dat.

Ontwikkelingen in de techniek staan nooit stil. Gelukkig maar, want dit houdt ook ons scherp. Onze monteurs zijn goed opgeleid en beschikken over veel kennis. U bent dus zeker van een goede installatie!

Wij maken onder andere gebruik van de volgende merken

GIRA
Hager
Draka
Canalite
Poplight
Peha
Jung